Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

Luxusní dům s terasou - LAKESIDE VILLAGE

10 990 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 96 m2
  • zastavěná: 66 m2
  • pozemek: 365 m2
  • stav: Samostatně stojící
  • stav: Velmi dobrý
  • Parkování

Tento rekreační dům je součástí nového luxusního resortu Lakeside Village, přímo u břehu Lipna.

Dům s kapacitou až pro 8 osob poskytuje unikátní zázemí k rekreaci pro Vaší rodinu i budoucí klienty. Je navržen v souladu se šumavskou architekturou a důrazem na kvalitu stavebních materiálů, disponuje prostorným zádveřím, třemi ložnicemi, koupelnou se soukromou saunou, odděleným WC, technickou místností, dále velkým obývacím prostorem s kuchyní a vstupem na krytou terasu, s výhledem na Lipno a přístupem na vlastní zahradu. Součástí objektu je příplatkové vybavení, dřevěný obložený štít, kvalitní podlahy, venkovní elektrické žaluzie a peletková krbová kamna. Cena domu zahrnuje veškerý nábytek, vybavení, elektrospotřebiče a vlastní parkovací stání.

Objekt je součástí komplexu, kde je k dispozici recepce, beach bar, wellness a konferenční sál. V areálu je také soukromá pláž, loděnice, molo pro 40 lodí a dětské hřiště. Na místě je domovník, který se stará o správu a údržbu resortu, odklízení sněhu a sekání trávy. Lakeside Village je výjimečný a atraktivní resort, který má jedno z nejlepších hodnocení na lipensku (booking.com) a jeho oblíbenost a návštěvnost každoročně stoupá.

Prodávaný dům má prokazatelnou historii pronájmů, desítky kladných hodnocení a dobré recenze. Generuje stabilní roční míru obsazenosti. Je zde další potenciál pro optimalizaci interiéru a exteriéru pro zvýšení návštěvnosti a denních sazeb ubytování.

Poloha největší vodní plochy v srdci Šumavy láká v každém ročním období. Na jaře a na podzim na cyklistiku, turistiku, jízdu na koních, či rybaření. V létě pak vítá zejména milovníky vodních sportů a jachtingu. Zima vládne zamrzlou krajinou, ideální na bruslení, lyžování a běžky. V okolí najdete vše co potřebujete k rekreaci, obchody, restaurace, cyklostezky, sjezdovky, adrenalin park, paintball, marinu, aquapark a další.

Pořiďte si nové rodinné sídlo v soukromé top lokalitě u vody v krásné přírodě, v podobě investice s pravidelným výnosem a dlouhodobým zhodnocením, kdy turistický ruch na Lipně roste. Exkluzivně nabízíme celoroční údržbu a správu pronájmu nové nemovitosti v období Vaší nepřítomnosti. Zajišťujeme kompletní právní služby. Předmětem prodeje je účelově založená společnost, která nemovitost vlastní.

Kontaktujte specialistu na investice v lipenské lokalitě pro více informací, popřípadě se zastavte na nezávaznou prohlídku.

Prodej rodinného domu Frymburk, stav je uveden jako velmi dobrý, jiné vlastnictví, z celkového počtu 2 podlaží, o ploše 96 m2, pozemek o velikosti 365 m2, se zastavěnou plochou 66 m2, případně vybírejte i tady, Rodinné domy Český Krumlov, je vybaven či je k dispozici parkování, terasa, zařízeno nábytkem, ve vybavení také naleznete internet, kabelová televize.

Luxury house with garden and lakeview - LAKESIDE VILLAGE

Exclusive lakeside living in the heart of Lakeside Village! Welcome to your dream home. This exceptional lakefront property in Lakeside Village offers you an unparalleled living experience. With 4 spacious bedrooms and high-quality furnishings, this house is the epitome of luxury and comfort. HIGHLIGHTS: 1. Directly on the lake: This house is located directly on the lake and you have the opportunity to fully enjoy being close to the water. 2. High-quality equipment: The house has been designed down to the smallest detail using high-quality materials and the latest technology. From the elegant vinyl floors to the custom-made built-in cupboards, nothing was spared here to offer the highest level of living comfort. 3. Spacious bedrooms: The 4 spacious bedrooms offer enough space for the whole family and guests. The large windows let in lots of natural light and offer a view of the green surroundings. 4. Furniture included: This offer includes not only the house, but also the high-quality furniture. You can move in immediately without having to worry about furnishings. Everything you need is already there. 5. Location, location, location: The Lakeside Village is a sought-after lakeside location, nestled in the middle of a nature reserve. Here you can enjoy untouched nature in all its splendor. With a private jetty for water sports lovers and a reception for your guests, Lakeside Village is the perfect place to experience the best of both: the beauty of nature and comfort. 7. Fantastic sunsets: In the Beach Bar, just a stone's throw from your new home, you can enjoy fantastic sunsets over the lake and end the day in style. 8. Rental to holiday guests: This property not only offers a luxurious home, but also a first-class investment opportunity. You have the opportunity to rent out your house to holiday guests and thus generate additional income. The best part is that we take care of everything. From marketing to bookings to supporting guests during their stay, our professional team will ensure your investment runs smoothly and profitably. Make your dream home a financially smart decision by renting it out as a vacation rental. Contact us today to arrange a viewing and discover your new lakefront home. We look forward to showing you this stunning home in person and assisting you with every step of the buying process.

Základní info

Evidenční číslo:
000131
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Frymburk, Český Krumlov
Cena:
10 990 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Vlastnictví:
Jiné
Stav:
Velmi dobrý
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
365 m2
Plocha užitná:
96 m2
Plocha balkónu:
12 m2
Plocha zastavená:
66 m2
Plocha terasy:
14 m2

Počty místností, umístění

Počet NP:
2
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. B - velmi úsporná

Vybavení objektu

Zařízeno nábytkem, Terasa, Parkování


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku