Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

Luxusní dům (6+kk) s výhledem na vodu

12 750 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 167 m2
  • zastavěná: 115 m2
  • pozemek: 410 m2
  • stav: Samostatně stojící
  • stav: Velmi dobrý
  • Parkování

Představujeme tento luxusní rodinný dům 6+kk s výhledem na vodu, který se nachází v lokalitě Kobylnice, cca 350 metrů od břehu Lipna.

Velkorysý dům s kapacitou až 14 osob je vhodně navržen k uspokojení nejnáročnějších potřeb budoucích uživatelů a poskytuje exkluzivní místo k rekreaci, odpočinku, nebo trvalému bydlení. Objekt disponuje pěti ložnicemi, třemi koupelnami, zádveřím, skladem a prostorným obývacím pokojem s kuchyní, kde jde vstup na slunnou terasu s výhledem na jezero.

Díky velkým oknům a orientaci na jih je v interiéru spoustu světla, prostor působí velice otevřeně a útulně. V ceně je kompletní vybavení, nábytek a elektrospotřebiče, dále k dispozici vyhrazené parkovací stání. Dům má inteligentní vytápění, které se ovládá telefonem. Výhodou jsou krbová kamna, vinylové podlahy, obložené sokly pohledovým kamenem a dřevěné obložení štítu. Na zahradě je také zahradní domek a sklad.

Jedná se o největší objekt v areálu Residence Lipno. Správcovská společnost zajišťuje provoz a údržbu areálu, včetně infrastruktury, recepce a dětské hřiště. Platí se cca 40.000,- Kč ročně za vše (internet, údržba, veř. osvětlení, odpad atd.) kromě spotřeby elektřiny, která je zvlášť. Lze využít efektivní správy pronájmu nemovitosti v době Vaší nepřítomnosti.

Poloha Lipna nad Vltavou láká v každém ročním období a cílí na všechny sezóny. Na jaře a na podzim na cyklistiku, turistiku, jízdu na koních, či rybaření. V létě pak vítá zejména milovníky vodních sportů a jachtingu. Zima vládne zamrzlou krajinou, ideální na bruslení, lyžování a běžky. V okolí najdete vše co potřebujete k rekreaci, pláž, promenádu, obchody, restaurace, cyklostezky, sjezdovky, stezku v korunách stromů, tělocvičnu, marínu, a další.

Pořiďte si nové rodinné sídlo v top lokalitě v přírodě, v podobě investice s možným pravidelným výnosem a dlouhodobým zhodnocením. Kontaktujte specialistu na nemovitosti v lipenské lokalitě a domluvte si prohlídku právě teď.

Prodej rodinného domu Lipno nad Vltavou, stav je uveden jako velmi dobrý, osobní vlastnictví, z celkového počtu 2 podlaží, o ploše 167 m2, pozemek o velikosti 410 m2, se zastavěnou plochou 115 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Rodinné domy Český Krumlov, je vybaven či je k dispozici parkování, terasa, zařízeno nábytkem, ve vybavení také naleznete internet.

Luxury house with 5 bedrooms and Lake view

We present this luxury family house with 5 bedrooms and Lake view, located in Kobylnice, about 350 meters from the shores of Lipno. The generous house with a capacity of up to 14 people is suitably designed to meet the most demanding needs of future users and provides an exclusive place for recreation, relaxation or permanent living. The building has five bedrooms, three bathrooms, entrance hall, storage and a spacious living room with kitchen, where there is access to a sunny terrace overlooking the lake. Thanks to the large windows and the orientation to the south, there is a lot of light in the interior, the space looks very open and cozy. The price includes complete equipment, furniture and electrical appliances, as well as reserved parking space. The house has intelligent heating, which is controlled by a telephone. The advantages are fireplace stove, vinyl floors, lined plinths with a visible stone and wooden paneling of the gable. In the garden there is also a garden house and a warehouse. This is the largest building in the Residence Lipno resort. The management company provides operation and maintenance of the complex, including infrastructure, reception and playground. It costs about 40,000 CZK per year for everything (internet, maintenance, public lighting, waste, etc.) except for electricity consumption, which is separate. You can use effective property rental management during your absence. The location of Lipno nad Vltavou attracts in every season and targets all seasons. In spring and autumn for cycling, hiking, horseback riding or fishing. In summer, it welcomes especially lovers of water sports and yachting. Winter dominates the frozen landscape, ideal for skating, skiing and cross-country skiing. In the vicinity you will find everything you need for recreation, beach, promenade, shops, restaurants, bike paths, ski slopes, treetop trail, gym, marina, and more. Get a new family home in a top location in nature, in the form of an investment with a possible regular return and long-term appreciation. Contact a real estate specialist in the Lipno locality and arrange a showing right now.

Základní info

Evidenční číslo:
000034
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Lipno nad Vltavou, Český Krumlov
Cena:
12 750 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Velmi dobrý
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
410 m2
Plocha užitná:
167 m2
Plocha zastavená:
115 m2
Plocha terasy:
17 m2

Počty místností, umístění

Počet NP:
2
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. C - úsporná

Vybavení objektu

Zařízeno nábytkem, Terasa, Parkování

Dopravní dostupnost

Autobus, Silnice, Vlak


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku