Zpět na přehled
  • pronájem
  • Byty

Luxusní byt se zahradou a wellness, Praha 5

32 500Kč/měs Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 2+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 98 m2
  • 2. podlaží
  • Sklep
  • stav: Novostavba
  • lokalita: Klidná část obce

Exkluzivní nabídka moderního bydlení v kompletně zařízeném novém bytě 2+kk se zahradou.

Byt má výměru 62 m2 plus 35 m2 zahrada, která je v uzavřeném prostoru bytového komplexu Neugraf. K bytu náleží také sklep vě výměře 7 m2. Funguje tady 24 hodinová recepce na kterou lze posílat balíčky.
Při vstupu do bytu najdeme chodbu, kde se nachází stavěná skříň dělaná na míru, je tam zabudovaná pračka ze sušičkou značky Samsung plus vysavač a věšák na prádlo. V chodbe se také nachází samostatné WC pro hosty. Celkove jsou v bytě dvě toalety.

Dominantou tohoto bytu je prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem vybaveným na míru a ostrovem uprostřed s veškerými vestavěnými spotřebiči (myčka, indukční dosta, trouba a lednice s mrazákem všechno značky Samsung) také vybavené nějakým základním jídelním příborem. V obývacím pokoji je rozkládací gauč na kterém se pohodlně vyspí 2 lidi, také s ukladacím prostorem uvnitř. Potah je z materiálu který se dá rychle utřít v případě, že na něho něco vylejete. Z obývacího pokoje je vstup na terasu a do ložnice, kde se nachází japonská postel s futonem a dvě skříně plus pracovní stolek a židle. Z ložnice se dá taky vyjít na terasu. Ložnice má svůj samostatný vchod do koupelny, která má vlastní toaletu a sprchový kout. V zahrádce jsou vysazení tuje, které slouží k zajištění většímu soukromý a také je celá zahrada obložena ještě s bambusovym krytím. Na terase je velký slunečník, truhlice na odkladaní věcí s krytem na venkovní nábytek.

V oknech jsou instalovány venkovní rolety ovládané přes smart home panel. Veškeré činnosti s vytápěním a rekuperaci se dají ovládat přes počítač. Přes počítač se taky otevírají dveře, když někdo zvoní. Stavba bytového domu Neugraf je ze železo betonu, takže to zajištuje úplný klid, protože nebudete slišet sousedé skoro vůbec. Okna jsou třívrsrvé, které jsou i počas zimního období nepronikavé. Byt je orientovaný na sluneční stranu na jih, co zajištuje celý den světlo i přes zimu.

V těsné blízkosti se nachází metro Anděl, také autobus Holečkova a tramvaj Bertramka. Ku Karlovému mostu je to pěšky 20 min a ku Střeleckýmu ostrovu 12 min. V těsné blízkosti je park Sacré Coeur 2 min a také Petřínské sady 5 min. OC Smíchov 5 min pěšky.

Součástí bytového komplexu je též wellnes, kde je fínská a infra sauna. Poplatek je 150 korun na hodinu neomezené množství lidí, takže máte možnost mít privátní saunu úplně sami pro sebe.

Preferujeme dlouhodobý pronájem.
Cena: 32 500 Kč
Poplatky: 6 500 Kč + elektřina 1 000 Kč
Internet v ceně

Byt bude volný od 15.6 nebo od 1.7 podle dohody.

Jedná se o velmi lukrativní a vyhledávané místo v těsné blízkosti centra Prahy.
Neváhejte se mi ozvat a dohodnout si termín prohlídky.

Pronájem bytu 2+kk Praha 5, Smíchov, stav je uveden jako novostavba, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, který se nachází v 2. podlaží, z celkového počtu 12 podlaží, o ploše 98 m2, se zastavěnou plochou 98 m2, a mnohem více na, Byty 2+kk Praha 5, je vybaven či je k dispozici sklep, terasa, bazén, zařízeno nábytkem, ve vybavení také naleznete telefon, internet, satelit, kabelová televize.

Luxury apartment, Prague 5

Exclusive offer of modern living in a fully furnished new 2+kk apartment with a garden. The apartment has an area of 62 m2 plus a 35 m2 garden, which is in a closed area of the Neugraf apartment complex. The apartment also has a cellar with an area of 7 m2. There is a 24-hour reception to which packages can be sent. Upon entering the apartment, we find a hallway where there is a built-in wardrobe made to measure, there is a built-in washing machine with a Samsung dryer plus a vacuum cleaner and a clothes hanger. There is also a separate toilet for guests in the corridor. There are a total of two toilets in the apartment. The dominant feature of this apartment is a spacious living room with a custom-fitted kitchenette and an island in the middle with all built-in appliances (dishwasher, induction cooker, oven and fridge-freezer, all Samsung) also equipped with some basic cutlery. In the living room there is a sofa bed that can comfortably sleep 2 people, also with storage space inside. The cover is made of material that can be quickly wiped in case you spill something on it. From the living room there is an entrance to the terrace and to the bedroom, where there is a Japanese bed with a futon and two wardrobes plus a desk and chairs. You can also go out to the terrace from the bedroom. The bedroom has its own entrance to the bathroom, which has its own toilet and shower. Thuja trees have been planted in the garden, which serve to provide greater privacy, and the entire garden is also covered with a bamboo cover. On the terrace there is a large parasol, a storage chest with a cover for outdoor furniture. Outdoor blinds controlled via a smart home panel are installed in the windows. All heating and recovery activities can be controlled via computer. The computer also opens the door when someone rings the bell. The construction of the Neugraf apartment building is made of reinforced concrete, so it ensures complete peace, as you will hardly hear the neighbors at all. The windows are triple-layered, which are also impenetrable during the winter season. The apartment is oriented to the sunny side to the south, which ensures light all day even through the winter. The apartment complex also includes a wellness center with a Finnish and infrared sauna. The fee is 150 crowns per hour for an unlimited number of people, so you have the option of having a private sauna all to yourself. We prefer a long-term lease. Price: CZK 32,500 Fees: CZK 6,500 + electricity CZK 1,000 Internet included The apartment will be free from 15.6 or from 1.7 according to the agreement. This is a very lucrative and sought-after place in close proximity to the center of Prague. Do not hesitate to contact me and arrange a viewing date.

Základní info

Evidenční číslo:
Grafická
Typ:
Byty, 2+kk pronájem
Adresa:
Grafická, Praha 5, Smíchov, Praha
Cena:
32 500Kč/měs Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Novostavba
Umístění:
Klidná část obce
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

+ provize RK

Plochy

Plocha užitná:
98 m2
Plocha bazénu:
10 m2
Plocha zastavená:
98 m2
Plocha sklepa:
5 m2
Plocha terasy:
35 m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
2. podlaží
Počet NP:
12
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. A - mimořádně úsporná

Vybavení objektu

Sklep, Terasa, Bazén, Zařízeno nábytkem

Dopravní dostupnost

Silnice, Autobus, MHD, Vlak, Dálnice


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku