Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

Krásný světlý byt 4+kk s dvěma balkony u pražské zoo, Praha 7 Troja

26 175 825Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 4+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 117 m2
  • 3. podlaží
  • Balkon
  • Výtah
  • Sklep
  • stav: Ve výstavbě
  • lokalita: Klidná část obce

Rezidence Bella Vista
Praha 7 Troja, Pod Hrachovkou

4+kk 116,1 m2 s dvěma balkony 21,9 m2 a 6,9 m2 v 2. nadzemním podlaží

Upravili jsme naše ceny. Vyberte si svůj nový domov se sníženým 12% DPH.

Benefity bytu: Byt s výhledem na pražskou zoo! Zdravé slunné bydlení s prostornými místnostmi a exkluzivními materiály, řízené větrání s rekuperací tepla, úspora nákladů za energie díky pasivnímu standardu, systém topení a chlazení stropem, inteligentní ovládání bytu a předokenní žaluzie. Každodenní nadšení z výhledu ze dvou teras na Africký dům v pražské zoo a blízkosti přírody.

Orientace bytu: JZ

Popis bytu: Tento pečlivě navržený byt s prvotřídními materiály uspokojí i náročné představy našich klientů. Prostorný světlý 4+kk se dvěma balkony je situován ve druhém podlaží exkluzivního rezidenčního projektu Rezidence Bella Vista v těsném sousedství pražské zoologické zahrady. Dominantou interiéru je velkorysý obývací pokoj s přípravou na kuchyňskou linku, francouzskými okny a vstupem na větší balkon, které rozšiřují pocit volného prostoru. K bytu náleží ložnice a dva pokoje. Dále luxusní koupelna s vanou, toaletou a najdete zde i druhou oddělenou toaletu. Pohodlí zajistí i soukromá koupelna se sprchovým koutem a šatna v ložnici, ze které je přístup na vlastní balkon. Velmi praktický je také dostatek úložných prostor, které lze maximálně využít ve vstupní hale a druhé šatně.

Okolí: Rezidence se nachází na místě bývalé viniční usedlosti v Praze 7 v Troji, v prémiové lokalitě plné novobarokních vil slavných evropských architektů a významných barokních staveb. Exkluzivní projekt nabídne ideální místo k životu v náručí přírody, a přesto v dostupnosti MHD a nedaleko centra. Budete žít se zvuky přírody ze zoologické zahrady, vychutnáte si skvělé víno u místních vinařů a v krásné gastronomické restauraci, užijete si botanickou zahradu a vyrazit za sportovními aktivitami můžete do zeleně přímo u vašeho domova. Trojský zámek, zahrady, stezka podél Vltavy, divoké peřeje pro kajak a další a další zajímavá místa v okolí vás nenechají bez povšimnutí. Praktická je také blízkost obchodu, autobusové zastávky a mateřské, jazykové a základní školy.

Výhody projektu: Absolutní komfort domova a tepelnou a akustickou pohodu budete mít po celý rok díky exteriérovým žaluziím, architektuře se stínicími prvky domu, zeleným střechám a izolačním trojsklům. Radost Vám udělá jistě také komunitní zahrada s ostrůvky vegetace a zastřešená pergola s grilem, ohniště a hrací zóna pro děti přímo v projektu. Rezidence Bella Vista je energeticky pasivní projekt, který šetří náklady za energie a zároveň poskytuje zdravé prostředí s neustále čerstvým vzduchem, což je vhodné i pro alergiky. Vaše bydlení se od teď stane oázou klidu, kam se s radostí budete vracet.

Tip: Detailní 3D prohlídka zařízeného bytu u nás v prodejním centru.

Bonus: Obdržíte od nás poukaz v hodnotě 100 000 Kč na vybavení interiéru od společnosti HANÁK Forum v Čestlicích.

Prodej bytu 4+kk Praha 7, Troja, stav je uveden jako ve výstavbě, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, který se nachází v 3. podlaží, z celkového počtu 4 podlaží, o ploše 117 m2, zkusit to můžete ještě tady, Byty 4+kk Praha 7, je vybaven či je k dispozici balkon, sklep, výtah.

Rezidence Bella Vista Prague 7 Troja, Pod Hrachovkou Four-room apartment with a size of 116,1 sqm and 21,9 m2 and 6,9 m2 terraces on the second floor Price includes: VAT, cellar, controlled ventilation with heat recuperation, ceiling heating and cooling system, smart apartment controls, external jalousies. Two garage parking spaces can be additionally purchased. Apartment faces: SW Apartment description: This luxury four-room apartment with terraces is situated on the second floor of the new Rezidence Bella Vista project close to Prague zoo. The interiors dominant feature is a generous living room with a size of 31,1 sqm, preparations for a fitted kitchen and French windows giving access to the terrace. The apartment includes a bedroom and two additional rooms with sizes of 11,6 sqm, 12,2 sqm and 9,9 sqm (with an access to the second terrace). There is also a bathroom with a bath and toilet, as well as a second, separate toilet. The bedroom has its own closet, bathroom with a shower cubicle and access to the second terrace. Further, the layout provides plenty of storage space, of which maximum use can be made in the entry hall and a second, spacious closet. The apartment will be finished to a high standard: large-format wall and floor tiles, wooden floors, exterior jalousies, a ceiling heating and cooling system and smart apartment controls. Surrounding area: If youre looking for an ideal place to live in Prague, then youll be delighted with the Rezidence Bella Vista. Surrounded by beautiful architecture in Troja, with the sounds of nature from the zoo and the chance to enjoy the nearby botanical garden and green space for sports activities. Troja Chateau, gardens, the path along the Vltava, wild water for kayaks and more interesting places in the surrounding area will grab your attention. In addition, you can easily reach the centre of Prague from here, whether by car or bus, which stops right by the project. Nearby you can find a kindergarten, primary school and language school. The closest grocery store is a couple of minutes walk away. Project benefits: Thanks to the projects location on a slope, you will be able to enjoy beautiful views of green space and the sounds of the countryside and nearby zoo. The community garden with islands of vegetation and a roofed pergola with a barbeque, fire ring and play zone for children in the project is also a great place to spend time. In addition, the Rezidence Bella Vista is a passive energy project that saves on energy costs and also provides an environment for you to live in that is suitable even for those that suffer from allergies. Why JRD: Our company builds environmentally-friendly buildings. Thanks to modern technology and controlled ventilation with heat recuperation, your home will constantly have fresh air and there will also be no heat loss. The company also places great emphasis on comfort: noise reductions, ingenious interior design, healthy materials and quality lighting.

Základní info

Evidenční číslo:
RBVBVB 204
Typ:
Byty, 4+kk prodej
Adresa:
Pod Hrachovkou, Praha 7, Praha-Troja, Troja, Praha
Cena:
26 175 825Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Ve výstavbě
Umístění:
Klidná část obce
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

včetně DPH

Plochy

Plocha užitná:
117 m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
3. podlaží
Počet NP:
4
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. B - velmi úsporná

Vybavení objektu

Výtah, Sklep, Balkon


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku