Zpět na přehled
  • prodej
  • Komerční nemovitosti

Komerčí objekt - středisko voj. hudby. Pozemek 1933 m2, Zlenice /Lštění - okr. Benešov

10 990 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Ostatní komerční objekt
  • lokalita: Klidná část obce
  • pozemek: 1933 m2

Máme tu pro vás příležitost získat bývalé armádní rekreační středisko vojenské hudby v krásném prostředí obce Zlenice u malebné řeky Sázavy. Tato komerční nemovitost nabízí plochu pozemku 1933 m.
Stávající objekt: Na pozemku stojí původní rekreační objekt vojenské hudby o zastavěné ploše 300 m, který má dvě podlaží. V projektu je použit jako výchozí bod pro budoucí projekt.
Tento pozemek má schválený projekt včetně stavebního povolení pro výstavbu komunitního seniorského domu, což vám může ušetřit čas a energii při plánování a vývoji nového projektu.

Seniorský Dům u řeky Sázavy v obci Zlenice: Vytváříme budoucnost s pohodlím.

Tento projekt seniorského domu v obci Zlenice představuje mimořádnou příležitost v oblasti bydlení pro seniory. Nacházíte se v jedinečném prostředí u krásné řeky Sázavy a prostírá se na pozemku o velikosti 1970 m. S dvěma podlažími a suterénem je tento seniorský dům navržen tak, aby poskytoval kvalitní služby a pohodlí pro své budoucí obyvatele. Nejen to, ale projekt byl koncipován tak, aby umožnil snadné rozšíření o jedno patro, díky čemuž je tato investice ještě atraktivnější.

Více o Projektu:
Inovativní Design: Tento projekt byl vyvinut s ohledem na potřeby a pohodlí seniorů. Suterén domu zahrnuje byty s jednou a dvěma ložnicemi, wellness centrum pro relaxaci, sklepní prostory pro úložné potřeby, umývárny pro muže a ženy, klubovnu, šatnu atd. Toto poskytne obyvatelům mnoho možností pro trávení času.

Variabilita : První podlaží obsahuje 4 bytové jednotky s jednou ložnicí, 3 bytové jednotky s dvěma ložnicemi a byt pro asistentku, která bude poskytovat pomoc a podporu našim obyvatelům. Druhé podlaží nabízí další 4 bytové jednotky s jednou ložnicí, 3 bytové jednotky s dvěma ložnicemi a byt pro druhou asistentku. Velikosti bytů se pohybují od útulných 28 m až po prostorné 57 m, aby vyhovovaly různým preferencím našich obyvatel.

Možnost Rozšíření : Projekt byl plánován s ohledem na možnost snadného rozšíření o jedno patro. To vám dává flexibilitu a možnost přizpůsobit budovu vašim budoucím potřebám.

Inženýrské Sítě a Komfort: Na pozemku jsou dostupné inženýrské sítě včetně plynu a elektřiny pro efektivní vytápění a provoz. Na pozemku se také nachází studna, což je cenný zdroj vody pro vaše potřeby a kanalizační jímka.

Garážová Stání: Projekt zahrnuje také garážová stání pro pohodlné parkování.

Tato investiční příležitost spojuje kvalitu bydlení pro seniory s potenciálem růstu hodnoty. Nezapomeňte, že tato lokalita u řeky Sázavy přináší nejen klid a přírodu, ale také jedinečnou atmosféru.

Pro více informací a prohlídku nemovitosti nás neváhejte kontaktovat.

Prodej komerční objekty Lštění, stav je uveden jako před rekonstrukcí, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, z celkového počtu 2 podlaží, topení je řešeno jako lokální plynové, o ploše 1933 m2, pozemek o velikosti 1933 m2, se zastavěnou plochou 300 m2, případně vybírejte i tady, Komerční objekty Benešov, ve vybavení také naleznete ostatní, blízké okolí lze popsat jako oblast rekreační, venkovská, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

Základní info

Evidenční číslo:
85
Typ:
Komerční nemovitosti, Ostatní komerční objekt prodej
Adresa:
Míru, Zlenice, Lštění, Benešov
Cena:
10 990 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
včetně projektu
Stav:
Před rekonstrukcí
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Smíšená

Plochy

Plocha pozemku:
1933 m2
Plocha užitná:
1933 m2
Plocha zastavená:
300 m2

Počty místností, umístění

Počet NP:
2

Energetická náročnost budovy/bytu

Dopravní dostupnost

Autobus, Silnice, Vlak

Charakter okolí objektu

Rekreační,Venkovská


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku