Zpět na přehled
  • prodej
  • Komerční nemovitosti

Jedinečná nemovitost v horách

Popis

  • Restaurace, bar

Hledáte něco opravdu unikátního a stylového? Nemovitost, která nabízí neopakovatelný genius loci? Místo, kde můžete přirozeně skloubit podnikání, rodinný život a aktivní životní styl s přírodou na dosah? Skvělý výnos s návratností investice, který majitel musí z důvodu zdravotního stavu předat dál jinému majiteli.

Dnes pro Vás máme opravdovou realitní lahůdku - Lužickou boudu! Nemovitost ležící přímo na hlavní turistické trase procházející Lužickými horami s obrovským podnikatelským potenciálem a veškerým vybavením!

Jedná se o prodej zavedeného penzionu a stylové hospůdky v nádherné přírodě Lužických hor, který se nachází přímo pod nejvyšším vrcholem Luží (793 m n. m.). Kapacita tohoto útulného penzionu jsou 3 apartmány v 1. patře - 10 lůžek a 5 přistýlek. Ve 2. patře se nabízí možnost pro rozšíření penzionu a vybudování obytného podkroví pro 1 až 2 apartmány. Všechny pokoje jsou zařízené ve velmi vkusném historickém duchu, který se přesně hodí do těchto malebných míst.

Roubená část nemovitosti pochází z roku 1891, zděná část byla dostavěna ve 20. letech minulého století a historii tu cítíte opravdu při každém kroku, přestože byl celý objekt velmi vkusně a citlivě rekonstruovaný. Stylová restaurace má kapacitu 32 míst a dalších 10 se najde u stolů v 1. patře. Venkovní terasa v létě pojme až 44 hostů. Disponuje kompletním potřebným zázemím (bar, plně vybavená kuchyň). Po vstupu do této hospůdky máte pocit, že se tu již dávno zastavil čas a vše plyne v poklidném duchu. Celý prostor je rekonstruován s obrovským citem a zároveň perfektně udržován současnými majiteli, kteří zde více než 10 let s láskou podnikají.

Penzion má široko daleko výbornou pověst, je velmi hojně navštěvovaný zejména německou klientelou, která se sem opakovaně ráda vrací nejen za domácí kuchyní a řízným pivem. Nový majitel v podstatě může převzít celý výborně fungující podnik tak, jak dnes je a pokračovat i nadále v provozování penzionu a restaurace. Může si však samozřejmě celý koncept přetvořit i dle vlastních představ.

Příjemným bonusem této nemovitosti je samostatné a velmi nadstandardní vlastní bydlení v nově postaveném domě v severní části pozemku. Je určeno pro majitele či provozovatele a nabízí dispozici 3+kk s obytnou galerií. Pozemek má velikost 1165 m2 včetně zastavěné plochy a zahrnuje i terasu s posezením, venkovní parkování pro hosty, garáž či soukromou část zahrady.

Lužická bouda leží přímo na červené turistické trase Severní stezka Českem (Zlatá ulička Lužických hor). V létě tudy prochází turisté z různých směrů nedaleko Lužické boudy je křižovatka několika turistických tras. Vede zde cyklostezka č. 3061 (Hřebenovka) a v zimě nedaleko Lužické boudy začíná Lyžařská Lužická magistrála.

Pokud Vás naše prezentace této jedinečné nemovitosti alespoň trochu zaujala, pak vězte, že osobní prohlídka Vás přímo nadchne.

Těšíme se na Vás!

Prodej restaurace Mařenice, stav je uveden jako velmi dobrý, osobní vlastnictví, o ploše 424 m2, více toho najdete určitě zde, Restaurace Česká Lípa, je vybaven či je k dispozici garáž, parkování.

Základní info

Evidenční číslo:
57296
Typ:
Komerční nemovitosti, Restaurace, bar prodej
Adresa:
Horní Světlá, Mařenice, Česká Lípa
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Smíšená

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha užitná:
424 m2

Počty místností, umístění

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Parkování, Garáž


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku