Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

Dvougenerační řadový rodinný dům s byty 4+kk a 2+kk, garáž, venkovní posezení, zahrada

18 000 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 237 m2
  • zastavěná: 95 m2
  • pozemek: 488 m2
  • stav: Řadový
  • stav: Po rekonstrukci
  • Bazén

Rekonstruovaný dvougenerační řadový rodinný dům s byty 4+kk, 2+kk a pokojíček pro hosty, s garáží, venkovním posezením a zahradou přístupnou z obou stran. Celková užitná plocha domu je 237 m2 s celkovou plochou pozemku 488 m2, zastavěnou plochou 95 m2 a zahradou 311 m2, nacházející se na ulici Žebětínská v Brně-Kohoutovicích s dostupností hromadnou dopravou na brněnské Hlavní nádraží do 25 minut a 15-20 minut autem.

Dům představuje vhodnou investici pro ty, kteří hledají klidné dvougenerační bydlení v lokalitě obklopené lesy, ale s kompletní občanskou vybaveností nebo jako bydlení v kombinaci s podnikáním.

V roce 2017 byl dům rozšířen o podkroví 3.NP, tím vznikla dispozice bytu 4+kk (2.NP + 3.NP), která je po kompletní rekonstrukci interiérů a proběhla celková revitalizace domu, včetně fasády, zateplení, nové sedlové střechy a montáže 15-ti solárních panelů. V roce 2018 byla v bytové jednotce 2+kk (1.NP) rekonstruovaná koupelna a záchod. V mezipatrech se potom nachází pokoj aktuálně využívaný pro hosty s výstupem na dvorek a v dalším mezipatře posilovna s výstupem na terásku, z které se dá sejít také na dvorek. V celém domě také proběhla rekonstrukce rozvodů vody, odpadů, internetu a televize, a byli dělány nově omítky. Okna domu jsou plastová a dům má novější garážová vrata. Za domem je prostorná zahrada se zahradním domkem, venkovní kuchyní a dvěma venkovními posezeními. Na zahradě je instalován z 50% zapuštěný bazén.

Dům má obecní vodovod a kanalizaci, přípojka na elektřinu a plynovod, solární panely s primárním ohřevem vody (24,8 m2 s výkonem 15 kW, napojených na odběrnou síť).  V každé bytové jednotce je plynový kotel na dohřívání vody a vytápění. Vrchní jednotka má podružné měřiče na elektřinu, vodu i plyn.

Brno-Kohoutovice nabízí ideální kombinaci klidného bydlení a moderní občanské vybavenosti. V těsné blízkosti najdete kompletní infrastrukturu, včetně škol, lékařských zařízení a obchodů. Pro milovníky sportu a rekreace jsou k dispozici sportovní areály, fitness centra a příjemné zelené plochy pro procházky. Lokalita je obklopena přírodou, poskytující možnosti pro relaxaci a zároveň má, díky blízkosti městské hromadné dopravy a hlavních dopravních tepen, vynikající dopravní dostupnost. Kohoutovice také hostí kulturní akce a události, které oživují společenský život. Pro ty, kteří hledají harmonii mezi klidem a pohodlím městského života, je Brno-Kohoutovice ideální lokalitou.

Bližší informace k nemovitosti (např. projektová dokumentace, energie atd) u realitního makléře.

Prodej rodinného domu Brno-město, Kohoutovice, stav je uveden jako po rekonstrukci, o ploše 237 m2, pozemek o velikosti 488 m2, se zastavěnou plochou 95 m2, a zahradou 311 m2, více toho najdete určitě zde, Rodinné domy Brno-město, je vybaven či je k dispozici bazén, zahrada, elektro je zavedeno, a to 230V.

Two-generation terraced family house with 4+kk and 2+kk apartments, garage, outdoor seating, garden

Reconstructed two-generation terraced family house with apartments 4+kk, 2+kk and a guest room, with a garage, outdoor seating and a garden accessible from both sides with a total usable area of the house of 237 m2 with a total plot area of 488 m2, a built-up area of 95 m2 and a garden 311 m2, located on Žebětínská Street in Brno-Kohoutovice with public transport to Brno Central Station within 25 minutes and 15-20 minutes by car. The house represents a suitable investment for those who are looking for a quiet two-generation home in a location surrounded by forests, but with complete civic amenities, or as a home in combination with a business. In 2019, the house was expanded with an attic on the 3rd floor, which created the layout of a 4+kk apartment (2nd floor + 3rd floor), which is after a complete reconstruction of the interiors and a total revitalization of the house, including the facade, insulation, a new gable roof and installation of 15 solar panels. In 2017, the bathroom was renovated in the apartment unit 2+kk (1st floor). The windows of the house are plastic and the house has a newer garage door. Behind the house is a spacious garden with a garden house and outdoor seating. An inground pool is installed in the garden. The house has municipal water supply and sewerage, electricity and gas pipeline connection, solar panels with primary water heating (24.8 m2 with an output of 15 kW, connected to the supply network), in each apartment unit there is a gas boiler for water heating and heating. The top unit has secondary meters for electricity, water and gas. Brno-Kohoutovice offers an ideal combination of quiet living and modern amenities. In close proximity you will find complete infrastructure, including schools, medical facilities and shops. Sports facilities, fitness centers and pleasant green areas for walking are available for sports and recreation lovers. The location is surrounded by nature, providing opportunities for relaxation, and at the same time has excellent transport accessibility thanks to the proximity of public transport and main traffic arteries. Kohoutovice also hosts cultural events and events that enliven social life. Brno-Kohoutovice is an ideal location for those looking for harmony between the peace and comfort of city life. More information about the property (e.g. project documentation, energy, etc.) from a real estate agent

Základní info

Evidenční číslo:
05432650
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Žebětínská, Kohoutovice, Brno, Brno-město
Cena:
18 000 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
+ 540 000 Kč provize realitní kanceláře, + provize RK
Stav:
Po rekonstrukci
Typ budovy:
Řadový
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

+ provize RK

Plochy

Plocha pozemku:
488 m2
Plocha užitná:
237 m2
Plocha zastavená:
95 m2
Plocha zahrady:
311 m2

Počty místností, umístění

Počet pokojů:
5
Typ objektu:
přízemní

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. E - Nehospodárná
Podle vyhlášky:
vyhláška č. 148/2007 Sb.
Energetická náročnost:
233 kWh/m2

Vybavení objektu

Zahrada, Bazén


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku