Zpět na přehled
  • prodej
  • Komerční nemovitosti

Dům stvořen pro vaše podnikání

11 450 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Restaurace, bar
  • pozemek: 1013 m2

Hledáte-li investici do nemovitosti, která vám zajistí příjem a možnost podnikání, mám pro vás skvělou nabídku. Nabízím vám víceúčelový dům v Heleníně, kde funguje hospoda s pizzerií, ubytování a ještě navíc máte zde byt. Tento podnik má dlouhou historii a spokojené zákazníky, kteří se zde rádi zastaví.

V prvním podlaží se nachází hospoda s pizzerií, která je vyhlášená svou kvalitou a chutí. Hospoda má uvnitř kapacitu 35 míst a je plně vybavená kuchyní, sklady a technickým zázemím. K hospodě patří i venkovní posezení pro hosty, které ještě zvětší kapacitu, je zde i gril a udírna. Na pozemku o velikosti 1013 m2 se nachází také nově postavená garáž, je zde možnost přístupu na pozemek i ze zadní strany.

V druhém podlaží se nachází tři pokoje pro hosty, nebo na ubytování, každý s vlastní koupelnou. Pokoje mají 25 m2 a jsou zařízené v útulném stylu. V tomto podlaží se nachází také byt 2+kk, který má 40 m2 a který se také dá využít na ubytování. Vstup k ubytování je samostatný a nechodí se přes hospodu.

Ve třetím podlaží se nachází byt 4+kk s galerií a se vstupem na půdu. Byt má 130 m2, takže je dostatečně prostorný a útulný. Dům je částečně podsklepený a nabízí dostatek úložného prostoru.

Vytápění je zde řešeno plynovým kotlem s rozvody do radiátorů. Voda a kanalizace je zde obecní. Dům se prodává vybavený, takže můžete ihned začít podnikat.

Dům se nachází v klidné části Helenína u řeky, kde je krásná příroda a možnost cyklistických a pěších výletů. V okolí je také dobře dostupná občanská vybavenost. Dopravní dostupnost je zde také výborná, je zde kousek autobusová zastávka.

Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat. Rád vám poskytnu více informací a domluvím si s vámi prohlídku. Věřím, že vás nadchne i možnost spojit svoje bydlení a podnikání.
Těšíme se na vás.

Prodej restaurace Jihlava, stav je uveden jako velmi dobrý, z celkového počtu 3 podlaží, o ploše 450 m2, pozemek o velikosti 1013 m2, se zastavěnou plochou 212 m2, a mnohem více na, Restaurace Jihlava, je vybaven či je k dispozici garáž, zařízeno nábytkem, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

If you are looking for a property investment that will provide you with income and business opportunity, I have a great offer for you. I offer you a multi-purpose house in Helenin, where there is a pub with a pizzeria, accommodation and in addition you have an apartment. This business has a long history and satisfied customers who like to come here. On the first floor there is a pub with a pizzeria, which is renowned for its quality and taste. The pub has a capacity of 27 seats inside and is fully equipped with kitchen, storage and technical facilities. The pub also has outdoor seating for guests, which increases the capacity even more, there is also a grill and a smokehouse. There is also a newly built garage on the 1013 m2 plot, there is also the possibility of accessing the property from the rear. On the second floor there are three rooms for guests or for accommodation, each with its own bathroom. The rooms have 25 m2 and are furnished in a cozy style. On this floor there is also a 2 bedroom apartment which has 40 m2 and which can also be used for accommodation. The entrance to the accommodation is separate and does not go through the pub. On the third floor there is a 4+kk apartment with a gallery and access to the attic. The apartment has 130 m2, so it is spacious and cozy enough. The house is partially underground and offers plenty of storage space. Heating is solved here by a gas boiler with distribution to radiators. Water and sewerage is municipal, there is also the possibility of using the well. The house is sold equipped, so you can start your business immediately. The house is located in a quiet part of Helenín near the river, where there is beautiful nature and the possibility of cycling and hiking. There are also well accessible amenities in the area. Transport accessibility is also excellent, there is a bus stop a short walk away. If you are interested in this offer, do not hesitate to contact me. I will be happy to provide you with more information and arrange a viewing. I believe you will be excited to combine your living and business. We look forward to hearing from you.

Základní info

Evidenční číslo:
OCHELKCB
Typ:
Komerční nemovitosti, Restaurace, bar prodej
Adresa:
Lesní, Helenín, Jihlava
Cena:
11 450 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
včetně provize a právního servisu
Stav:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Smíšená

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
1013 m2
Plocha užitná:
450 m2
Plocha zastavená:
212 m2

Počty místností, umístění

Počet garáží:
1
Počet NP:
3

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Garáž, Zařízeno nábytkem

Dopravní dostupnost

Silnice, MHD, Autobus


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku