Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

Činžovní dům na prodej, 536 m2 - Nové Město pod Smrkem

6 800 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Činžovní dům
  • konstrukce: Smíšená
  • obytná: 536 m2
  • stav: V bloku
  • stav: Před rekonstrukcí
  • lokalita: Centrum obce

V Exkluzivním zastoupení majitele nabízíme k prodeji bytový dům o 13ti jednotkách v krásné lokalitě Nové město pod Smrkem, ulice Žižkova v Jizerských horách, dům se nachází v těsné blízkosti nově zrekonstruovaného náměstí.

Dům je před kompletní rekonstrukcí, zastavěná plocha je 307m2 a pozemek ve vnitrobloku o velikosti 111m2. Uvnitř domu proběhli práce na přípravu rekonstrukce: vyklizení a vyčištění, očištění od starých vnitřních omítek, sondy.

Dům má tři podlaží, půdní prostor a je částečně podsklepen. Dům je osazen plastovými vstupními dveřmi, plastovými okny do ulice a částečně i do dvora v hlavní budově. Celková budoucí užitná plocha bytových jednotek je 536,47m2. Hlavní předností domu je jeho unikátní původní dřevěná krovní konstrukce, kde jsou zachovalé původní prvky a spoje pouze z dřevěných hřebů a jeho stav je takřka bezvadný.

Historie této budovy je spjata s Ignazem Klingerem který v Novém Městě provozoval tkalcovnu a pracovalo pro něj přes 700 tkalců a tuto budovu koupil v roce 1844 od Ferdinanda Porsche, který k původnímu domu přistavěl jedno nové křídlo a umístil do něj potahovačku a balírnu.

Nové Město pod Smrkem je město ležící v Libereckém kraji v okrese Liberec. Město leží v severní části Jizerských hor, protéká jím říčka Lomnice. V Novém Městě žije 3.754 obyvatel. Leží asi čtyři kilometry od hranic s Polskem.
Město má tři části: Hajniště, Ludvíkov pod Smrkem a Nové Město pod Smrkem, je v něm knihovna, muzeum, základní škola, mateřská škola, základní umělecká škola, dům dětí a mládeže, přírodní koupaliště a krytý bazén.
Turistické cíle
Muzeum, Smrk (1.124 m) nejvyšší hora české části Jizerských hor má na vrcholu od roku 2003 kovovou rozhlednu, Singletrek pod Smrkem, Stopy pod Smrkem lyžařské okruhy upravované v okolí Nového Města pod Smrkem.

Pro bližší informace a domluvení osobní prohlídky domu nám kdykoliv kontaktujte.

Prodej činžovního domu Nové Město pod Smrkem, stav je uveden jako před rekonstrukcí, umístěný v lokalitě, kde je centrum obce, o ploše 536 m2, a nebo zkuste třeba, činžovní domy Liberec, je vybaven či je k dispozici nezařízeno nábytkem, elektro je zavedeno, a to 230V.

Apartment building for sale, 536 sqm - Nové Město pod Smrkem

On behalf of the owner we offer for sale an apartment house of 13 units in a beautiful location Nové město pod Smrkem, Žižkova street in the Jizera Mountains, the house is located in close proximity to the newly renovated square. The house is before complete reconstruction and has a valid building permit, the built-up area is 307m2 and the land in the courtyard of 111m2. Inside the house, works have been carried out to prepare the reconstruction: clearing and cleaning, cleaning of old interior plaster, probes. The house has three floors, attic space and is partially basement. The house is equipped with plastic entrance doors, plastic windows to the street and partly to the courtyard in the main building. The total future usable area of the residential units is 536,47m2. The main advantage of the house is its unique original wooden roof structure, where the original elements and joints are preserved only from wooden studs and its condition is almost impeccable. The history of this building is linked to Ignaz Klinger who ran a weaving mill in Nové Město and had over 700 weavers working for him, and bought this building in 1844 from Ferdinand Porsche who added one new wing to the original house to house a coating and packing house. Nové Město pod Smrkem is a town located in the Liberec Region in the Liberec District. The town lies in the northern part of the Jizera Mountains, the Lomnice River flows through it. In Nové Město live 3.754 inhabitants. It lies about four kilometres from the border with Poland. The town has three parts: Hajniště, Ludvíkov pod Smrkem and Nové Město pod Smrkem, it has a library, a museum, a primary school, a kindergarten, a primary art school, a children and youth house, a natural swimming pool and an indoor swimming pool. Tourist destinations Museum, Smrk (1.124 m) - the highest mountain in the Czech part of the Jizera Mountains has a metal lookout tower on the top since 2003, Singletrek pod Smrkem, Stopy pod Smrkem - ski circuits groomed in the vicinity of Nové Město pod Smrkem. For more information and to arrange a personal tour of the house, please contact us at any time.

Základní info

Evidenční číslo:
21080
Typ:
Domy, Činžovní dům prodej
Adresa:
Žižkova, Nové Město pod Smrkem, Liberec
Cena:
6 800 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Stav:
Před rekonstrukcí
Umístění:
Centrum obce
Typ budovy:
V bloku
Konstrukce:
Smíšená

Cena obsahuje

s poplatky, s provizí RK, včetně právního servisu, cena k jednání

Plochy

Plocha užitná:
536 m2

Počty místností, umístění

Typ objektu:
přízemní

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Nezařízeno nábytkem

Dopravní dostupnost

Silnice, Autobus


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku