ÚSPORNÉ TOPENÍ V ZIMĚ

Zima se blíží a vám vyskakují vrásky při počítání nákladů na vytápění? Nechce se vám řešit přípravu tuhých paliv, rádi byste topili elektřinou, ale bojíte se vysokého účtu? Představíme vám způsob, jak topit elektřinou zdravě, jednoduše a hlavně úsporně.

Topná sezona je za dveřmi, poradíme vám jak výrazně ušetřit za topení.

Topné panely AeroFlow – vytápění budoucnosti

Skutečnou jedničkou na trhu v oblasti úsporného vytápění elektřinou jsou topné panely AeroFlow německého výrobce Thermotec AG.

 
Záruka kvality z Německa

Firma Thermotec AG vznikla v roce 1998 a záležet si dává především na prvotřídní kvalitě a dlouhé životnosti. Ve své výrobní hale kombinuje automatizovanou práci těch nejmodernějších robotů s ruční prací ostřílených profesionálů a každý produkt podrobí důkladné výstupní kontrole.

Vysoký tepelný komfort a bezpečnost

V topných panelech od Thermotec nenajdete ventilátor. Technologie AeroFlow je založená na poměrném proudění a sálání tepla. Díky tomu panel místnost vyhřívá skutečně rovnoměrně – rozdíl teploty u podlahy a stropu nepřekročí 1 °C.

Každé těleso je vybaveno pojistkou proti přehřátí a jeho povrchová teplota nepřesáhne 65 °C. Topné panely AeroFlow tedy nevíří ani nepřipalují prach a tím pádem jsou vhodné pro alergiky.

Ani Watt na zmar

Tím však přehled hlavních předností topných panelů AeroFlow nekončí. Uvnitř topného tělesa jsou zabudované šamotové akumulační desky. Průměrná doba nahřívání jedné desky je 20 minut z hodiny. Zbylý čas topí panel nahromaděným teplem, takže je topení akumulačními topnými panely skutečně efektivní a úsporné.

 
Snadné ovládání pro každého

Všechny topné panely jsou vybaveny samostatným termostatem FlexiSmart, který je velmi jednoduchý na ovládání a nabízí několik možností, jak vytápění regulovat. Když si navíc k panelům pořídíte domotické rozhraní, můžete teplotu u vás doma, na chalupě či v kanceláři ovládat mobilním telefonem a to i na dálku.

V základu máte na panel záruku 15 let, za tisícovku můžete záruční dobu zdvojnásobit.

Rychlé, levné a příjemné teplo

Když spojíme všechny předchozí body dohromady, zjistíme, že topné panely umí nejen vytopit místnost rychle a efektivně, ale především velmi úsporně. V optimálním případě můžete ušetřit až 4/5 nákladů na vytápění.

Proč topit topnými panely AeroFlow?

Zatímco u klasického přímotopu máte minimální možnost regulace, chytré topné panely AeroFlow pracují s aktuální teplotou v místnosti. Jakmile je místnost vyhřátá na nastavenou teplotu, panel se prostě vypne a je vypnutý, dokud teplota nezačne klesat. Zabudované akumulační desky zajistí minimální odběr elektrické energie.

Navíc panel místnost vytopí rychle, takže už nikdy nebudete muset dlouho čekat, než bude teplo. Díky chytrému ovládání budete mít své náklady za topení plně pod kontrolou. 

Hlavní přednosti topných panelů AeroFlow

  • Úsporné a efektivní vytápění
    Díky technologii AeroFlow a šamotovým deskám vytopíte místnost rychle, efektivně a úsporně
  • Snadná montáž
    Nainstalovat a zapojit si je můžete i sami.
  • Jednoduché ovládání
    Integrovaný termostat umožňuje plnou kontrolu nad topením.
  • Příjemné klima v místnosti
    Panely nevíří a nepřipalují prach.
  • Elegantní vzhled, tichý provoz
    Minimalistický vzhled panelů zapadne do jakéhokoli interiéru. Navíc jsou panely zcela bezhlučné!
  • Ve výkonech od 650W do 2450W
    Ať už potřebujete vytopit malou chatu, rodinný dům nebo velkou kancelář, jistě si vyberete z široké nabídky velikostí a výkonů.

Všude, kde chcete mít teplo

Pořízení topných panelů AeroFlow jednoznačně je investice, která se vám vyplatí. Ať už chcete topit doma, v kanceláři či na chalupě, všude vám vytvoří pohodovou příjemnou atmosféru a uleví peněžence. Díky chytrému ovládání navíc můžete topit jen v těch chvílích, kdy je to nutné. A můžete si nastavit i časový plán s předstihem.

Uznejte, že přijet na dovolenou do krásně vytopené chalupy má své kouzlo.

 


 

Autor článku

Ing. Marek Šulc

O autorovi

Bytostný a nelítostný optimista za všech okolností. Pozoruji dění, vztahy a trendy v realitách od roku 1999, a to zcela nestranným okem ze světa IT.

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku