Somfy – chytrá domácnost pro jednodušší život

V mnoha oblastech najdou využití pokročilé technologie, které nám umožňují usnadnit si každodenní činnosti. Chytrá domácnost je jednou z nich – díky automatizaci zvládnete ovládání různých prvků na pár kliknutí. Má to přitom řadu výhod.

Snadné ovládání

Díky chytré domácnosti máte ovládání vždy na dosah. Stačí jediné kliknutí, abyste zhasnuli světla, či třeba zatáhli rolety. Zvolit přitom můžete ovladač, či ještě jednodušší ovládání v mobilní aplikaci. Při odchodu z domu si tak nemusíte dělat starosti se zhasínáním. Stejně tak při příchodu domů stačí jedno kliknutí, aby se vše rozsvítilo. Kromě toho Somfy umožňuje ovládání pomocí hlasového asistenta, výběr tak záleží pouze na vašich preferencích.

Pro úsporu energie

Nejenže je díky automatizaci ovládání mnohem jednodušší, ale s chytrou domácností můžete i ušetřit. Chytré rolety lze totiž nastavit tak, aby reagovaly na venkovní podmínky. Přizpůsobí se tak teplotám – v létě se zatáhnou, aby v interiéru zůstala ideální teplota. V zimě se pak naopak pro sluneční paprsky rolety otevřou, aby vpustily dovnitř teplo. Se západem slunce se opět zatáhnou, aby teplo zůstalo uvnitř.

Zjednodušení každého dne

S chytrou domácností můžete chytré prvky v domě ovládat odkudkoli. Díky mobilní aplikaci si kdykoli můžete roztáhnout žaluzie, či rozsvítit světla. To má velký význam pro ochranu domu. Pokud na delší dobu odjíždíte, lze automaticky nastavit, aby se každé ráno otevřely rolety. Večer se pak zase zavřou a rozsvítí se světla. Bude to tak vypadat, jako byste stále byli doma. S venkovní kamerou navíc budete mít vždy přehled, co se děje. Potřebné vybavení a více informací najdete na kovopolotovary.cz.

Investicí do chytré domácnosti získáte mnoho výhod, které oceníte každý den. Ovládání je přitom opravdu jednoduché.

Zdroj obrázku: Somfy.cz

Autor článku

Futurino s.r.o.

O autorovi

V súčasnosti sa špecializujeme primárne na tri základné služby: SEO, linkbuilding & PR a vytváranie a správu PPC kampaní. Ako spoločnosť sa sústredíme na inovatívne riešenia založené na dôkladnej webovej analytike. Pomáhame najmä malým a stredným podnikom naštartovať ich rast a zefektívniť ich výkonnostné kampane, zlepšiť pokrytie a viditeľnosť vo vyhľadávačoch a tvoriť linkbuildingové stratégie ako komplexné súčasť online marketingu.

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku