Jaká je nabídka realit v Plzni?

Prodej domů v Plzni neupadá. V nabídce můžete najít zajímavé nemovitosti za velmi lákavé ceny. Stačí bedlivě sledovat online katalog realitní kanceláře Pubec a neuteče vám žádná novinka. Prodej nemovitostí zažívá napříč republikou krizi. Dobře vybaveným městům s dostatkem pracovních míst a skvělou infrastrukturou, jako je Plzeň, se ale krize zdá se spíše vyhýbá.  Na prodej je celá řada typů nemovitostí od rodinných domů po vily. V nabídce můžete najít novostavby i domy z původní zástavby včetně dvojdomků či vícegenerační domy.

Cenová hladina nemovitostí v Plzni je stabilní

V oblasti Plzeň venkov pořídíte dům z původní zástavby již od jednoho milionu. Krásné velké domy pak začínají pod milionem a půl a jdou zhruba ke čtyřem až pěti milionům. Cena se odvíjí také od přidružených pozemků. Prodej domů v lokalitě Plzeň město není tak čilý. Je to dáno jednoduše tím, že v centru se nacházejí spíše byty. I tak je ale z čeho vybírat zejména v okrajových čtvrtích, dobře dostupných MHD. Perličkou naší nabídky jsou nádherné historické vily, jejichž cena se šplhá až ke dvaceti a více milionům korun. Na hodnotě jim přidává zejména architektonické provedení a rozsáhlé pozemky. Pro milovníky první republiky je to ideální nemovitost.

Výhodné bydlení? V Plzni se žít vyplatí

Jak už bylo zmíněno výše, Plzeň má obdivuhodnou dopravní infrastrukturu, a to zejména co se dostupnosti a zasíťovanosti MHD týče. Nenajdete místo, kam by vás některý z prostředků hromadné dopravy pohodlně nedovezl. Děti do 15 let a senioři navíc jezdí MHD zdarma, a to je příjemný benefit. Plzeň je oblíbená také díky širokému spektru pracovních pozic. Krajské město je sídlem mnoha lokálních i nadnárodních společností, a tak je o práci vždy postaráno. Velkým plusem je občanská vybavenost, dostupnost veřejných služeb i kulturní a sportovní vyžití, které nabízí obyvatelům města pestrou paletu možností, jak trávit svůj volný čas. A jako bonus je to z Plzně jen na krok do přírody, pryč z rušného města za odpočinkem. Co se kriminality týče, nemají si Plzeňané na co stěžovat! Vždyť je tak nízká, jak nízká jen může být. Nemusíte se tak bát ani o sebe ani o své děti, o které je zde postaráno ve všech směrech. V Plzni totiž najdete celou plejádu vzdělávacích institucích od běžných po ty alternativní.

 

Autor článku

Realitní kancelář Pubec

O autorovi

Realitní kancelář PUBEC představuje stabilní společnost etablovanou na realitním trhu. Jsme leaderem v oblasti prodeje a pronájmu nemovitostí. Do našeho portfolia patří veškeré typy nemovitostí – komerční nemovitosti i nemovitosti určené k bydlení. Realitní činnost pro nás není jen nákup a prodej nemovitostí, je to především služba klientovi.

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku