Praktické tubusy

Že pro přenášení a uskladnění všelijakých tiskovin a dokumentů jsou ideálním řešením tubusy, není třeba říkat.

Různé typy tubusů

Tubus je zejména vhodný pro uskladnění velkoformátových tiskovin, které by jinak v rozloženém stavu zabíraly zbytečně mnoho místa. Plakáty, výkresy, nezarámovaná umělecká díla, to vše efektivně uskladníte právě v tubusech bez obav z poškození dokumentů.

Nejběžnějším typem pro tyto účely jsou kartonové tubusy, které mají řadu pozitivních vlastností.

Jsou lehké a snadno se s nimi manipuluje. Jsou vyrobeny z pevného kartonu, který poskytuje dostatečnou ochranu před poškozením tiskovin ohnutím, prachem nebo vlhkostí. Vyrobené jsou z ekologického materiálu, který nijak nezatěžuje životní prostředí, po využití je s klidem můžete vyhodit do kontejneru na papír. Z kartonových tubusů o různých průměrech se dělají také všelijaké výrobky, jako např. organizéry na kancelářské pomůcky nebo vázy na sušené květiny.

Dalším typem tubusů jsou plastové tubusy, které nabízejí ještě větší odolnost a voděodolnost. Jsou vyrobeny z pevného plastu, který chrání obsah tubusu před vnějšími vlivy. Plastové tubusy jsou obzvláště vhodné pro přenášení dokumentů, jako jsou např. mapy a plány, ve venkovním prostředí.

Pokud potřebujete tubus na pravidelné používání, můžete zvážit investici do tubusu vyrobeného z kovu nebo hliníku. Tyto tubusy jsou extrémně pevné a odolné a poskytují maximální ochranu pro cenné dokumenty. Jsou ideální pro profesionální umělce, architekty nebo designéry, kteří často přenášejí a uchovávají svá díla. Ne nadarmo se kovové tubusy používaly již na přelomu 19. a 20. stol. pro uchování důležitých dokumentů. Sloužily také jako časové schránky, ve kterých se uchovaly artefakty z časů minulých do dnešních dob.

Tubusy mají obvykle kryté konce, které se dají snadno odšroubovat nebo otevřít, což umožňuje pohodlné vkládání a vyjímání tiskovin bez toho, aby se zmačkaly nebo poškodily. Zároveň takové řešení umožňuje snadný přístup k dokumentům.

Pokud hledáte praktický a efektivní způsob, jak uskladnit nebo přenášet tiskoviny a dokumenty, tubusy jsou skvělou volbou. Bez ohledu na to, zda preferujete kartonové, plastové nebo kovové tubusy, můžete si být jisti, že vaše dokumenty budou v bezpečí a chráněny před vnějšími vlivy.

Autor článku

Impression Media, s.r.o.

O autorovi

Obchodně zastupujeme přes 115 internetových serverů, díky kterým umíme oslovit více jak 6 866 371 uživatelů českého internetu měsíčně. Zastupovaná média prezentujeme před přímými klienty, reklamními a mediálními agenturami. Poskytujeme komplexní služby v oblasti internetové reklamy. Od samotné výroby reklamních bannerů či webových projektů, přes komplexní péči o klienta až po mediaplány a statistické výstupy kampaní.

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku