Posviťte si na svou domácnost

Kvalitní osvětlení je nejenom praktické, ale také zdravotně přínosné pro vaše oči. Přeci nechcete doma neustále mhouřit oči a kazit si zrak. LED žárovky se v poslední době staly oblíbeným zdrojem světla pro jejich nesporné výhody. A těmi je nejenom kvalitní a jasné světlo, ale hlavně také úspory v domácnosti a šetření životního prostředí. Další devízou je samozřejmě jejich dlouhá životnost.

Jaké jsou výhody LED žárovek?

Jak všichni známe, peníze vládnou světu. LED žárovky vám dokážou uspořit až 90 % nákladů, které byste investovali do elektřiny. Tyto žárovky totiž spotřebují o dost méně energie. Může vás sice zarazit vyšší pořizovací cena, protože hned úspory nevidíte, ale sami si jistě dokážete spočítat, že se vám nákup LED žárovek opravdu vyplatí. Dále odolné proti teplotám a otřesům. Časté spínání také není problémem, což mají rády hlavně děti.

LED osvětlení stylově

Led svítidla jako třeba LED zářivky mohou také podtrhnout stylovou atmosféru ve vaší domácnosti. Velice oblíbené jsou takzvané LED pásky, které dokážou podsvítit prakticky jakýkoli prostor. Nejčastěji jsou aplikovány do kuchyně pod kuchyňskou linku, kde se používají namísto hlavního osvětlení. Nebo za televizi, které dodají elegantní světlo a podtrhnou příjemnou večerní atmosféru.

Osvětlení na zahradu

Pokud si večer pozvete hosty, je příjemné si v letním období sednout na zahradu a strávit zde teplé večery. Ale jakmile padne tma, začnou být všichni unavení. Vyřešte tento problém jednoduše prostřednictvím LED reflektoru, který díky své přenosnosti můžete umístit úplně kdekoli budete chtít. Stejně tak třeba když potřebujete večer něco opravit na autě nebo osvítit jakýkoli prostor. Zdroj světla jsou v tomto případě buď LED žárovky, halogenové žárovky, nebo LED výměnné zdroje.

Teď už budete konečně pořádně vidět na všechno, co potřebujete.

Autor článku

Wobsah s.r.o

O autorovi

Placla.cz spojuje inzerenty s blogery, kteří píšou na objednávku články, dle zadání inzerenta.

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku