Deník moderního makléře

5 tipů, jak zvýšit účinnost klimatizace

20.12.2023
Futurino s.r.o.

Klimatizace je skvělým doplňkem domova, zajišťuje optimální prostředí v domácnosti. Častou otázkou však je, jak ze své klimatizace vytěžit maximum při co nejnižší spotřebě energie. Nabízí se pár praktických tipů, které vám poradí, kde začít.

Pracujete doma v dílně? Nezapomínejte na bezpečnost

07.12.2023
Futurino s.r.o.

Práce v dílně či garáži je pro kutily součástí života. Mnoho lidí si takovou prací v dílně dokáže přivydělat peníze navíc. Ovšem ani to, že pracujete z vašeho známého prostředí neznamená, že byste neměli myslet na bezpečnost. V tomto článku se podíváme, jak si zajistit bezpečné pracovní prostředí v dílně i u vás!

Výhody viskózy a jaké výrobky z ní vyrobit?

07.12.2023
Futurino s.r.o.

Znáte materiál zvaný viskóza? Kde se s ní můžete setkat a kdy a proč by vám mohla přijít vhod? Přinášíme vám přehled jejích vlastností i nápady na to, co si z ní můžete ušít.

Nejnovější trendy v designu koupelen

29.11.2023
Futurino s.r.o.

V dnešní době je důležité být v obraze s tím, co je moderní a jak tyto trendy aplikovat ve vlastním životním prostoru. V tomto článku vám představíme nejnovější trendy a jak je využít k navržení perfektní koupelny snů.

4 tipy, jak správně pečovat o vinylovou podlahu

20.11.2023
Impression Media, s.r.o.

Vinylová podlaha vyniká odolností vůči vlhkosti i mechanickému poškození. Díky tomu se z ní stala jedna z nejčastěji pořizovaných podlahových krytin. Pokud jste také propadli kouzlu vinylové podlahy, máme pro váš čtyři tipy, jak o ni správně pečovat, aby vydržela co nejdéle jako nová.

30% úspora tepla v zimě – jak na to?

20.11.2023
Impression Media, s.r.o.

Úspora tepla a díky tomu i nákladů na vytápění je s blížícím se zimním obdobím stále důležitějším tématem. A v rámci udržení tepla v domácnosti hrají klíčovou roli okna. Díky nim můžete teplo výrazně ušetřit, nebo naopak plýtvat kvůli vysokým tepelným ztrátám. Mnoho lidí si ani neuvědomuje, kolik tepla odchází špatně nainstalovanými nebo staršími okny. A právě na toto téma se podíváme v tomto článku.

Chcete se stát také autorem a přispívat na moderní blog o nemovitostech?

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku