Koupelna jako domácí wellness? To v něm nesmí chybět!

Není pochyb o tom, že koupelna je jednou z nejdůležitějších místností v bytě a domě.

Při jeho zařizování jde často o "umění možného", protože zde nebývá mnoho prostoru. Pokud chcete dostatek úložného prostoru, vanu, bidet a k tomu pračku nebo sušičku, může to být téměř nemožný úkol. O koupelně však nemusíte přemýšlet jen z praktického hlediska. S trochou invence se může snadno podobat domácím lázním.

Čím více prostoru, tím lépe?

Prostorná koupelna je velkým přínosem pro každého, kdo si rád dopřává pohodlí, nechce se omezovat a chce dát průchod svému vkusu. Je to prostor, ve kterém se můžete cítit velmi příjemně a který můžete využít nejen ke každodenní očistě těla, ale také mysli. Představíme vám koncept koupelny, která se stane vašimi malými domácími lázněmi. Inspiraci můžete získat online, v katalozích a při návštěvě ProCeram showroom - kúpeľňové štúdio.

Především čistý design

Při výběru obkladů a dalších doplňků byste měli usilovat o čistý design. Koupelna by neměla působit chaoticky nebo být barevně překombinovaná. Čistý design pomáhá zklidnit mysl, a proto jsou jednoduché linie jedním ze současných oblíbených trendů. Abyste dosáhli tohoto efektu, je také důležité zajistit dostatek úložného prostoru, čehož můžete dosáhnout chytrým umístěním koupelnové desky nebo použitím skříněk a polic na míru.

Pokud chcete, aby se vaše nová koupelna stala vašimi malými lázněmi, určitě nezůstanete jen u výběru správných obkladů a úložných prostor.

Zajděte si do parní sprchy

Abyste mohli koupelnu považovat za domácí lázně, nestačí mít jen prípojky vody do kúpeľne a pěkně zařízený prostor. Jistě oceníte také podlahové vytápění, které zvýší tepelný komfort vaší koupelny. Jednou z nejdůležitějších součástí každé koupelny je bezpochyby sprcha, a pokud chcete dosáhnout pocitu podobného skutečným lázním, měli byste zvolit tzv. parní sprchu. Vestavné parní sprchy se nápadně podobají běžným sprchám, ale rozdíl je ve funkcích a důkladné izolaci, která umožňuje, aby se pára dostala dovnitř.

Parní sprchy mají řadu funkcí. Najdete zde také elegantní LED osvětlení, vyhřívanou lavici nebo reproduktory, abyste si mohli naplno vychutnat relaxační hudbu. Zajímavou možností je také přidání několika kapek aromatického oleje do odpařovače pro vytvoření správné atmosféry.

Rozhodujte se však nejen podle designu a funkcí, ale také podle kvality zpracování a provozních režimů. Nejdůležitější výhodou, kterou parní sprchy přinášejí, jsou ve skutečnosti ty zdravotní. Zlepšují krevní oběh, což oceníte zejména po náročné fyzické aktivitě. Teplá voda a pára uleví rukám, které celý den měli na sobě pracovni rukavice a pracovali manuálně, voda také pozitivně ovlivní stav pokožky a po náročném pracovním dni vám poskytne relaxaci srovnatelnou s profesionálním wellness centrem.

Foto: elements.envato.com

Autor článku

Impression Media, s.r.o.

O autorovi

Obchodně zastupujeme přes 115 internetových serverů, díky kterým umíme oslovit více jak 6 866 371 uživatelů českého internetu měsíčně. Zastupovaná média prezentujeme před přímými klienty, reklamními a mediálními agenturami. Poskytujeme komplexní služby v oblasti internetové reklamy. Od samotné výroby reklamních bannerů či webových projektů, přes komplexní péči o klienta až po mediaplány a statistické výstupy kampaní.

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku