Jak pomůže bublinková fólie během stěhování?

Stěhování nemusí být noční můra a nemusí se během něj ani nic rozbít. A co vám s tím pomůže?

Stěhování je náročný proces, který si usnadníte tím, že se na něj dobře připravíte. Uděláte si časový plán, vyřídíte organizační náležitosti od logistiky až po nákup obalů. 

Bude se vám hodit spousta věcí – krabice, lepicí páska, papírové hrany a v neposlední řadě bublinková fólie. A k čemu právě bublinkovou fólii nejlépe využít?

Křehké věci vyžadují speciální péči

Určitě vlastníte oblíbenou vázu, hrnek ze kterého nejraději pijete a kdyby se vám během stěhování tyto věci rozbily, určitě by vás to mrzelo.

Máme tip na jednoho pomocníka. Zabalte tyto křehkosti do bublinkové fólie, ať jsou v bezpečí. Bublinky ochrání vaše věci nejen před poškozením, ale také před vlhkostí. Fólie je velmi tvárná, takže se snadno přizpůsobí všemu, co potřebujete v pořádku přestěhovat do nové domácnosti.

Všechny křehké věci, které vložíte do krabice na stěhování, můžete navíc polepit lepicí páskou s nápisem křehké. Tak budete vy nebo stěhovací firma hned vědět, s čím máte tu čest a že by se s krabicí mělo zacházet opatrně.

Bublinková fólie a lepicí páska s nápisem “křehké” zajistí, že i skleněné věci zůstanou v bezpečí.

Velké kusy nábytku obalíte raz dva

Bublinková fólie je lehká a obvykle se prodává v roli, ze které si můžete odříznout tolik, kolik zrovna potřebujete. Pomůže vám tedy obalit i velké kusy nábytku, spotřebičů nebo i sportovní výbavu.

Na balení nábytku můžete použít kartonové hrany a celou skříň pak ještě zabalit do bublinkové fólie. Hrany nábytku se neodštípnou a lak nebo dřevo se nepoškrábe.

Pokud celou roli bublinkové fólie nevyužijete, můžete ji vypráskat. To vás po náročném stěhování zaručeně uklidní. Prásk. Prásk.

Autor článku

Secupack, s.r.o.

O autorovi

Rozumíme obalům do poslední krabice.

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku