Belgická kvalita rigidních vinylových podlah Berry Alloc

Přemýšlíte o nové podlaze a nemůžete se rozhodnout, zda zvolit klasický přírodní materiál, nebo moderní vinyl? Možná nebudete muset váhat vůbec. Vinylová prkna a dlaždice Pure kombinují výhody obojího. Proč byste si měli vybrat vinylová prkna nebo dlaždice Pure?

Podlaha podle vašeho vkusu a odpovídající vašemu stylu

Je jedno, jestli máte rádi tradiční, elegantní, útulné nebo kreativní vzory. Vždy najdete vinylovou podlahu Pure přesně pro váš domov. Nejen klasický vzhled prken, ale také třeba stylový vzor rybí kosti, kombinace různých barevných tónů dřeva, nebo přechod od vinylových prken k vinylovým dlaždicím Pure. 35 typů prken vám poskytuje 35 různých způsobů, jak dekorovat svůj domov. Každý z produktů má svůj vlastní charakter a dává vašemu interiéru jiný vzhled a atmosféru. K tomu 13 různých dlaždic určitě potěší milovníky tradice i vyznavače nejnovějších trendů. Možnosti jsou nekonečné! Rigid Vinylová podlaha PURE od Berry Alloc jsou k dispozici také ve formátu XXL. S nimi získáte dva benefity – pokládají se rychleji a zároveň tato výjimečně velká prkna vytvářejí pocit prostornosti a zapůsobí na návštěvníky impozantním dojmem.

Příjemné pocity při dotyku bosou nohou

Co vás asi překvapí nejvíc, je příjemný pocit při chůzi po vinylu nebo při sezení na podlaze. Není vůbec studený, jak by si člověk při prvním pohledu mohl myslet. Vinylová podlaha totiž nikdy nepůsobí chladně. A platí to i pro vinylová prkna a dlaždice PURE. Nejenže mají atraktivní vzhled, ale také jsou ideální pro podlahové vytápění. Ideální spojení, jehož výsledkem je ještě větší příjemně hřejivé pohodlí.

Tichá podlaha jako vypolstrovaná

Další příjemnou uživatelskou výhodou je to, že je o 50 % tišší než jiné luxusní vinylové podlahy, což znamená, že nebudete budit své malé děti, až se k nim v noci vplížíte do pokojíčku na kontrolu, nebudete ani rušit své sousedy při bujarém večírku, kdy ženy budou vášnivě tančit na vysokých podpatcích nebo vám něco spadne na zem. Podlaha všechny zvuky ztlumí, budete mít dojem, jako byste měli celý dům vypolstrovaný. Řada Pure je opatřena jedinečnou měkkou nášlapnou vrstvou, která pohlcuje kročejový hluk, takže je až o 50 % tišší než ostatní podlahy. Chcete, aby vaše podlaha byla ještě tišší? Použijte izolační podložku Dreamtec+ v kombinaci s panely Pure k utlumení hluku o 20 dB. Zámkové profily PURE navíc unesou až 500 kg.

Stále perfektně bez námahy uklizeno

Na rozdíl od dřevěné podlahy bude údržba vinylu mnohem snadnější a levnější. Díky ochranné svrchní vrstvě k udržení podlahy v čistotě postačí vinylová prkna Pure občas setřít. Co může být pohodlnější než podlaha z prken, která zůstane vždy krásně čistá? Svrchní vrstva prkna Pure také chrání před každodenním opotřebením.

Hodí se i do vlhkých prostor

Prkna a dlaždice Pure se hodí i do namáhanějších a vlhkých prostor, jako je chodba, koupelna nebo kuchyně. Díky možnosti GlueDown jsou vinylová prkna Pure k dispozici také v bezproblémovém vodotěsném provedení. Perfektní pro malé i větší děti, které rády vymetají kaluže a se zablácenými gumáky se vracejí domů, až po deštěm promočené psy a blátem postříkané cyklokrosové jezdce. Patentované složení rovněž zaručuje stabilitu podlahy při změně teploty.

Novou podlahu si jednoduše položíte sami

Věřili byste tomu, že ráno s pokládkou začnete a odpoledne už můžete novou podlahu s přáteli oslavit? Pokládka je totiž neuvěřitelně snadná. Ať už to děláte poprvé, nebo je to vaše každodenní práce. Díky důmyslnému zámkovému systému DreamClick®, který je dodáván výhradně s produkty z kolekce PURE, zvládnete totiž vinylovou podlahu položit během chvíle. Identické zámkové profily po všech čtyřech stranách jednoduše zacvaknete, takže položíte podlahu o ploše 12 m² za pouhou půlhodinu. Je vám jasné, že tím ušetříte spoustu peněz i času?

Pokládka rychle a bez přípravy

Vinylová podlaha Berry Alloc vám nezpůsobí žádné vrásky. Vinylová prkna nebo dlaždice Pure můžete položit na jakoukoli starou podlahu. Beton, dlaždice, dřevo, nebo dokonce konvenční podložka či podlaha, která stále nese stopy lepidla, nic není problém. Není nutná žádná příprava, nemusíte nakupovat speciální nářadí a další pomůcky. Vše, co potřebujete, je odlamovací nůž, kterým seříznete prkna na míru. Nemusíte prostě vůbec ztrácet čas.

Při nošení materiálu méně námahy

Jistě oceníte i nižší hmotnost materiálu, až budete nosit prkna a dlaždice na určené místo. Díky tuhé kompozitní desce (RCB) jsou prkna Pure Click asi o 30 % lehčí než jiné zámkové podlahy. To pro vás znamená méně tahání a namáhání, není třeba zápasit s nepraktickými, těžkými prkny, při kterém si můžete způsobit úraz. Lze s nimi totiž snadno manipulovat, přepravovat je a pokládat, aniž by to odnesla vaše záda.

Co když dojde k poškození?

Ti prozíravější z vás jistě myslí i na budoucnost. Jak podlahu opravit, když dojde k jejímu poškození? I na to máme jednoduchou a přívětivou odpověď. Díky systému DreamClick můžete vyměnit pouze jedno prkno nebo dlaždici, aniž byste museli rozebírat celou podlahu. To člověka hned uklidní, že?

Ochrana naší planety a životního prostředí

Spoustu lidí už dnes také zajímá, jakou uhlíkovou stopu po sobě zanechávají. I pro ně máme dobrou zprávu. Vinylové podlahy Pure splňují vysoké požadavky, protože se vyrábějí zde v Evropě v souladu s přísnými evropskými environmentálními protokoly a plně splňují nejpřísnější normy. Jsou 100% recyklovatelná a jsou vyráběna s respektem k lidem a naší planetě.

Tip:
Nezapomeňte, že detaily dělají celek. Ke kvalitní vinylové podlaze potřebujete správně sladit dveře a např. i kuchyňskou linku. V našem showroomu najdete i velkorysou prezentaci skrytých zárubní, bezfalcových dveří a posuvných dveří do stavebního pouzdra. Zastavte se o slaďte Vaší novou podlahu s dveřmi na jednom místě.

 

 

Autor článku

Impression Media, s.r.o.

O autorovi

Obchodně zastupujeme přes 115 internetových serverů, díky kterým umíme oslovit více jak 6 866 371 uživatelů českého internetu měsíčně. Zastupovaná média prezentujeme před přímými klienty, reklamními a mediálními agenturami. Poskytujeme komplexní služby v oblasti internetové reklamy. Od samotné výroby reklamních bannerů či webových projektů, přes komplexní péči o klienta až po mediaplány a statistické výstupy kampaní.

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku