4 kreativní způsoby, jak využít regál v domácnosti

Zařídit praktický a atraktivní interiér není snadné, nabízí se však pár tipů, které vám s tím pomohou. Jedním z nich je pořízení regálů – nabízí spoustu úložného prostoru, mohou vypadat skvěle a hodí se přitom do různých místností. Kde všude je můžete využít?

Obývací pokoj

Úložného prostoru není nikdy dost, někdy může být výzva vybrat optimální nábytek, který bude dobře sloužit svému účelu. Regály jsou poměrně univerzální, jsou dostupné v různých designech, na police lze umístit libovolné věci a celkově tak můžete změnit výsledný dojem z celého interiéru. Obývací pokoj je jednou z místností, kde s regálem neuděláte chybu. Vybírejte takový, který bude ladit s ostatním vybavením. Zbytek už záleží jen na vás. Využít ho lze pro vystavení dekorací, uložení knih či jiných drobností, pro které jinde není místo. Abyste zachovali uklizený a estetický dojem, můžete pořídit menší organizéry, například košíčky, do kterých hravě uklidíte i různé maličkosti.

Ložnice

Pokud máte v ložnici dostatek prostoru, zvažte pořízení regálu. Dokáže místnosti dodat eleganci a styl. Do polic můžete naskládat květiny či knihy. Ovšem hodí se i pro uložení oblečení a v podstatě čehokoli dalšího. Jestliže nechcete mít věci jako na výstavce a preferujete spíše praktické využití, pak vybírejte modely, které kromě polic nabízí také skříňku s dvířky či případně šuplíky. Jde o zajímavou alternativu pro klasické skříně.

Pracovna

Pokud pracujete z domu a máte svůj pracovní koutek či rovnou místnost, regál se stane neocenitelným pomocníkem. Snadno do něj uschováte šanony, přehledně roztřízené dokumenty i různé kancelářské vybavení. I v tomto případě samozřejmě můžete přidat pár dekorací – pokojovou rostlinu či něco jiného, co rozzáří váš pracovní prostor. Jde o skvělý doplněk k pracovnímu stolu, který mnohdy nenabízí dostatek úložného prostoru. Namísto pár šuplíků budete mít k dispozici spoustu místa.

Kuchyně

Udržet pořádek v kuchyňských skříňkách se někdy může zdát jako nemožný úkol. Zkuste jiný přístup – pořiďte si regál s hlubokými policemi. Do těch můžete přehledně vyskládat všechny potraviny, koření a případě i vybavení kuchyně, například nádobí. Získáte dostatek prostoru, přičemž nebudete muset zdlouhavě hledat to, co zrovna potřebujete. Vše totiž budete mít přímo na očích. Pro ještě praktičtější řešení přidejte organizéry. Jednotné dózy vypadají skvěle, pro lepší přehled je dobré označit je nálepkami, abyste vždy věděli, po čem sáhnout.

Pokud hledáte univerzální kousek, který najde využití v každém interiéru, pak je volba jasná. Vyberte si regál od Majster-regal.cz – rozmanitý sortiment vám otevírá spoustu možností, ať už hledáte praktického pomocníka či designový doplněk.

Autor článku

Seocentrum s. r. o.

O autorovi

Posuňte sa na popredné pozície vo vyhľadávačoch. Získate tak neplatenú (tzv. organickú) návštevnosť s neustále rastúcou tendenciou. Naviac organická návštevnosť je jedným z najlepšie konvertujúcich reklamných kanálov.

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku