Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

Světlý byt 1+kk s velkými okny v atraktivní lokalitě Holešovic

5 330 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 1+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 32 m2
  • 4. podlaží
  • Sklep
  • stav: Velmi dobrý

V historickém domě v pražských Holešovicích je ve třetím patře na prodej byt, řešený jako lehce atypické 1+kk s výměrou 31,7 m. Nachází se v cihlovém domě s výtahem na adrese Tovární 1264/6, Praha 7, Holešovice.

Z velkého světlého pokoje 27 m2 s vysokým stropem a se dvěma dřevěnými okny je výhled do klidné ulice a do parku se vzrostlými stromy. Byt je vybavený kuchyňskou linkou včetně všech spotřebičů a vestavěným patrem. Svůj půvab má i atypicky umístěný sprchový kout a umyvadlo. Ačkoliv byl byt v roce 2016 rekonstruován včetně nové elektřiny v mědi, nabízí se možnost úprav k typickému 1+kk s oddělenou koupelnou. Příklad najdete ve vizualizacích mezi přiloženými fotografiemi a ve videu. Přes vstupní předsíň je přístup na samostatnou toaletu, kde je umístěný elektrický bojler na ohřev vody. Topení je zajištěno elektrickými akumulačními kamny. K dispozici je i sklepní kóje 2,5 m2 v suterénu domu.

Celá budova je kulturní chráněnou památkou ve stylu rondokubismu, s dobře udržovanými interiéry, plastovými stoupačkami a fungujícím společenstvím vlastníků.

Jakmile vyjdete z bytového domu, čekají na vás skvělé možnosti a výhody legendární pražské čtvrti. Všechno je tu blízko, ať už se vydáte do Holešovické tržnice, do skvělé kavárny Vnitroblok, na komorní koncert do Sasazu nebo do Karlína, když přejdete novou lávku přes Vltavu. Pěšky si dojdete na nákup a na procházku můžete vyrazit podél Vltavy, kde vede cyklostezka až do Královské obory Stromovka. Pár metrů od domu se nachází několik oblíbených kaváren, vyhlášených restaurací, divadel nebo tanečních a sportovních sálů. Najdete zde veškeré služby každodenní potřeby. Okolní lokalita je atraktivní pro všechny, kdo chce žít aktivním společenským životem. Z původně tovární čtvrti je dnes centrum kultury a umění a v blízké budoucnosti tu vznikne dokonce i koncertní budova s názvem Vltavská filharmonie. Obrovské změny se dočká i současné nádraží Praha - Bubny, kde bude jedna z nejmodernějších čtvrtí u nás a úplně nové vlakové nádraží. Na MHD je to také kousek, za minutu chůzí na autobus, za pět minut na tramvaj a za deset minut chůzí na metro Vltavská.

Byt je v osobním vlastnictví s možností financování hypotékou, ke které Vám rád doporučím profesionálního finančního poradce s tou nejvýhodnější nabídkou na aktuálním trhu.

Jedná se o útulný a světlý byt, který v Praze jen tak nenajdete. Pokud máte zájem o prohlídku nebo bližší informace, neváhejte mě kontaktovat.

Ondřej Kučera
osobní realitní makléř

Prodej bytu 1+kk Praha 7, Holešovice, stav je uveden jako velmi dobrý, osobní vlastnictví, který se nachází v 4. podlaží, z celkového počtu 7 podlaží, o ploše 32 m2, více toho najdete určitě zde, Byty 1+kk Praha 7, je vybaven či je k dispozici sklep, zařízeno částečně nábytkem, ve vybavení také naleznete telefon, internet.

Bright apartment 1+kk with large windows in an attractive location of Holešovice

In a historic house in Prague's Holešovice we have an apartment for sale designed as a slightly atypical 1+kk with an area of 31.7 m. It is located on the third floor in a brick building with an elevator at Tovární 1264/6, Prague 7, Holešovice. The large bright room of 27 sqm with high ceiling and two wooden windows overlooks a quiet street and a park with mature trees. The apartment is equipped with a kitchen desk including all appliances and a built-in bed floor. The atypically placed shower and sink surely have their charm. The apartment was renovated in 2016 with new electricity in copper, but if turning it into a classic 1 bedroom with separate bathroom comes to your mind - see our visuals between the attached photos and in the video for inspiration. Through the entrance hall there is access to a separate toilet with an electric boiler for water heating. The actual heating system is provided by an electric storage stove. There is also a cellar of 2.5 m2 in the basement of the house. It's a culturally protected building built in the rondo cubism style, with well maintained interiors, plastic stacks and a working community of owners. As soon as you step out of building the great possibilities and pros of the legendary Prague district await you. Everything you might need is close by, whether you go to the Holešovice Market, to the famous cafe Vnitroblok, to a concert in Sasazu or to Karlín district when you cross the new footbridge over the Vltava River. You can go shopping on foot and you can go for a walk along the river, with a bike path leading to the Stromovka Park. A few meters from the house there are several popular cafes, famous restaurants, theaters or dance and sports halls. Here you will find all the services of daily needs. The neighborhood is attractive for anyone who wants to live an active social life. What was originally a factory district is now a center of culture and art, and in the near future there will even be a concert hall called the Vltava Philharmonic. The current Praha - Bubny railway station will also undergo a huge change, becoming one of the most modern districts in the country and a completely new train station. Quick access to public transport is also a great benefit, a minute's walk to the bus, five minutes to the tram stop and ten minutes to the Vltavská metro. This is a unique property that you won't find anywhere else in Prague. If you are interested in a tour or just more information, please do not hesitate to contact me. Ondřej Kučera personal real estate agent

Základní info

Evidenční číslo:
12040
Typ:
Byty, 1+kk prodej
Adresa:
Tovární, Praha 7, Holešovice, Praha
Cena:
5 330 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
Včetně provize a právního servisu.
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha užitná:
32 m2
Plocha sklepa:
2 m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
4. podlaží
Počet NP:
7
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Vybavení objektu

Sklep, Zařízeno částečně nábytkem

Dopravní dostupnost

Dálnice, Autobus, MHD, Silnice, Vlak


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku