Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

Prodej rodinného domu 5+1 - 140 m, pozemek 891 m, Třeboň - Branná

9 449 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 140 m2
  • zastavěná: 180 m2
  • pozemek: 891 m2
  • stav: Samostatně stojící
  • stav: Velmi dobrý
  • lokalita: Klidná část obce
  • Sklep
  • Garáž
  • Bazén

Ke koupi nabízíme tento krásný rodinný dům po rekonstrukci v obci Třeboň, část Branná. Dům nabízí užitnou plochu 140 m přes dvě nadzemní podlaží + ještě jedno podzemní podlaží (71 m) a nachází se na pozemku 891 m. Kompletní rekonstrukce včetně střechy a oken byla dokončena v roce 2023, dům je zateplený a splňuje energetickou třídu 'C' - Úsporná.

Na pozemku se nachází dvě garáže, jedna samostatná 24 m a jedna v suterénu domu 26 m. Kromě garáže najdete v suterénu ještě sklep, prádelnu (koupelnu) a kotelnu. Ohřev vody je řešen elektrickým bojlerem, vytápění je zajištěno ústředním topením s moderním kotlem na dřevo. Jedná se o velmi úsporné řešení, zatopit stačí cca jednou za dva dny a za topnou sezónu za topné dřevo zaplatíte 6-7 tisíc Kč.

První podlaží domu sestává z chodby s vestavěnou skříní, koupelny s vanou, samostatné toalety, pokoje 15 m, kuchyně 17 m s jídelním stolem a obývacího pokoje 19 m. Zařízený je tu centrální vysavač a po schodech z chodby lze sejít do sklepa či vystoupat do patra.

Druhé podlaží domu sestává z chodby, koupelny 10 m s vanou, toaletou a bidetem, samostatného pokoje 20 m a dvou průchozích pokojů 13 m a 16 m. Lze provést drobnou stavební úpravu a pokoje zařídit jako neprůchozí.

Na krásné zahradě se vám dostane spousty slunečního svitu a najdete tu kromě zmiňované garáže ještě pergolu a vyhřívaný bazén.

Dům je připojen na kanalizaci (nová přípojka 2023) i městský vodovod, k dispozici je však i studna například na zalévání zahrady či jako užitková voda do domu.

Lokalita Branná je oblíbená pro svůj klid a pohodu. Za pár minut se dostanete do Třeboně, která nabízí skvělou občanskou vybavenost - školy, obchody, služby, restaurace + krásný zámek a lázeňský park. Do krajského města České Budějovice se dopravíte za půl hodiny.

Okolí Třeboně láká na různé výlety ať už pěšky či na kole. Hned vedle města se nachází Rožmberk - největší rybník v ČR.

Koupi nemovitosti lze financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením za aktuálních klesajících sazeb vám rádi pomůžeme.

Prodej rodinného domu Třeboň, stav je uveden jako velmi dobrý, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, z celkového počtu 3 podlaží, o ploše 140 m2, pozemek o velikosti 891 m2, se zastavěnou plochou 180 m2, a zahradou 711 m2, a mnohem více na, Rodinné domy Jindřichův Hradec, je vybaven či je k dispozici sklep, garáž, bazén, zařízeno částečně nábytkem, zahrada, elektro je zavedeno, a to 230V.

House for sale 5+1 - 140 m, land 891 m, Třeboň - Branná

We offer for sale this beautiful family house after reconstruction in Branná, part of the city Třeboň. The house offers a floor area of 140 m over two above-ground floors + one more underground floor (71 m) and is located on a plot of 891 m. The complete reconstruction, including the roof, was completed in 2023, the house is insulated and meets energy class 'C' - Energy-saving. There are two garages on the property, one separate 24 m and one in the basement of the house 26 m. In addition to the garage, you will also find a cellar, a laundry room (bathroom), and a boiler room in the basement. Water is heated by an electric boiler, heating is provided by central heating with a modern wood-burning boiler. This is a very economical solution, you only need to flood once every two days and for the heating season you will pay 6-7 thousand CZK for firewood that is very easy to obtain. The first floor of the house consists of a hallway with a built-in wardrobe, a bathroom with a bathtub, a separate toilet, a room of 15 m, a kitchen of 17 m with a dining table and a living room of 19 m. There is a central vacuum cleaner and you can go down the stairs from the hallway to the basement or go upstairs. The second floor of the house consists of a corridor, a bathroom of 10 m with a bathtub, toilet and bidet, a separate room of 20 m and two connecting rooms of 13 m and 16 m - it is possible to make small building adjustments to make these rooms separate. In the beautiful garden you will get a lot of sunshine and you will find here, in addition to the mentioned garage, a pergola and a heated pool. The house is connected to sewerage (new connection 2023) and city water supply, but there is also a well for watering the garden but it can be used in the whole house as well. Usually it's used for the garden, the pool, the toilets, and bathrooms. The Branná location is popular for its peace and well-being. In a few minutes you can reach Třeboň, which offers excellent civic amenities - schools, shops, services, restaurants + a beautiful castle and a spa park. You can get to the regional city of České Budějovice in half an hour. The surroundings of Třeboň beckon for various trips, whether on foot or by bike. Right next to the city is Rožmberk - the largest pond in the Czech Republic. The purchase of real estate can be financed with a mortgage loan, which we will be happy to help you arrange at current falling rates.

Základní info

Evidenční číslo:
0762
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Branná, Třeboň, Jindřichův Hradec
Cena:
9 449 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
včetně všech poplatků RK
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
891 m2
Plocha užitná:
140 m2
Plocha bazénu:
17 m2
Plocha zastavená:
180 m2
Plocha sklepa:
71 m2
Plocha zahrady:
711 m2

Počty místností, umístění

Počet garáží:
2
Počet NP:
3
Počet PP:
1
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. C - úsporná

Vybavení objektu

Sklep, Garáž, Bazén, Zařízeno částečně nábytkem, Zahrada

Dopravní dostupnost

Dálnice, Autobus, Silnice


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku